Sådan indretter du din bolig mest moderigtigt

Hvis du er vild med mode, så er du kommet til det rette sted, for det er det eneste vi beskæftiger os med her på hjemmesiden. Vi lancerer konstant nye artikler om alt der har med modeverdenen og tøj at gøre, så husk at kigge forbi med jævne mellemrum. Denne gang ser vi nærmere på hvordan du bedst indretter din bolig, så den tager sig så moderigtig ud som muligt. Boligindretning er nemlig på mange måder lige som mode, og hvad der var in for ti år siden, er sjældent særligt populært længere i dag. Så læs med og få gode råd til hvordan du indretter dig flot og moderne.

Renovér badeværelset med flotte nye badeværelsesskabe

Måske er det på tide at du giver dit badeværelse en større makeover? Det er trods alt her du opholder dig meget i løbet af dagen. Dels når du skal i bad og shine dig op med makeup, og det er sikkert også her du prøver dit nye modetøj. Så hvorfor ikke købe et nyt og ikke mindst stort spejl til badeværelset, så du rigtig kan tjekke dig selv ud når du prøver dine nye outfits? Det kan kun blive godt!

Det er også en god idé at købe nye badeværelsesskabe, så du får ekstra plads til håndklæder og lignende. Vi anbefaler du køber dine badeværelsesskabe hos webshoppen Rörfokus, hvor du i øvrigt kan finde masser af andre flotte og billige badeværelsesmøbler. Husker du at købe alle dine VVS-varer hos netop denne webshop, så kan du faktisk renovere hele dit badeværelse til vanvittigt lave priser. Så kom straks i gang.

Tid til nye garderobeskabe?

Det er ingen hemmelighed at alle vi modeinteresserede har tendens til at købe meget tøj. Har du også hele garderobeskabet fyldt med sko, jeans og kjoler? Så var det måske på tide, at du fik købt et nyt garderobeskab. Der skal trods alt være plads til alt dit tøj, og det er bedst at opbevare det på en måde, hvor der sikres rigeligt med plads til det, og så du dermed også lettere kan finde det frem når du vil bruge det.

Tøjstativer er praktiske og flotte

Det er i øjeblikket ret moderne at have sine favoritkjoler og T-shirts hængende fremme på flotte tøjstativer. Har du selv nogle stående? Ellers vil vi anbefale dig at få købt nogle. Du kan i denne forbindelse vælge at købe spritnye udgaver, eller for den sags skyld i stedet lede efter brugte udgaver på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Rent indretningsmæssigt er det værd at pointere, at “genbrug” som koncept netop nu er højeste mode, så hvis du finder et ældre tøjstativ med masser af patina, så vil det med stor sandsynlighed gøre sig glimrende i din samlede boligindretning.

Så der har du dem altså – vores anbefalinger til hvordan du indretter din bolig mest moderigtigt. Vi håber du allerede har fået købt nye badeværelsesskabe til vådrummet, samt eventuelt et nyt garderobeskab eller tøjstativ til værelset. Held og lykke med indretningsprojektet.