Tag på mode-ekspedition til sommer

Sommeren er lige om hjørnet, og dermed kommer ferietiden også for de fleste. Er du en af de heldige? Og har du interesse for tøj, mode og design? Så vil vi give dig et godt rejsetip: Nemlig at tage på en ekspedition rundt til forskellige destinationer for at se på tøjdesign og mode.

Europa, Amerika og Asien er fyldt med spændende steder, hvor moden blomstrer, og hvert sted har sit særpræg. Så der er masser af muligheder for dig, hvis du vil tage på en lille mode-ekspedition rundt i verden.

Europa er et godt sted at begynde

Et budgettet ikke til den store jordomrejse, så er der mange i Europa, hvor du kan studere mode. Et godt sted at begynde er naturligvis Paris, der er kendt som modens hovedstad, men der er også mange andre steder i Europa, hvor du kan opsøge mode og smukt tøjdesign.

Når du skal rejse – og måske også købe noget nyt modetøj med hjem – så er det vigtigt, at du har nogle gode kufferter med, som du både kan have din garderobe i, når du rejser ud, og noget nyt tøj med hjem i, når du vender tilbage efter en forhåbentlig inspirerende tur ud i modens verden.

Du kan få et godt indblik i, hvad der er af flotte kufferter i øjeblikket ved at besøge webshoppen kuffertonline.dk. Her er der kufferter til enhvert brug, og når du nu skal afsted på en mode-ekspedition, vil vi da bestemt råde dig til, at du kigger efter nogle kufferter i den lidt store ende. Der kan hurtigt blive brug for god plads i nye kufferter, når du svinger kreditkortet i modebutikkerne rundt omkring i verden.

Smut omkring Italien

Paris og Frankrig i det hele taget er hjemsted for mange af de mest kendte modenavne i verden – Dior, Chanel og mange andre – men er du interesseret i mode, tøj og design, så kan du ikke undgå også at skulle et smut omkring Italien. Ikke mindst den norditalienske hovedby, Milano, er hjemsted for store modenavne, og Italien er kendt for sine store navne som Versace, Gucci og Armani. Men der er en hel underskov af små modedesignere i hver en by, og du kan for eksempel købe håndsyede sko fra små familieforetagender, som stadig eksisterer i det sydeuropæiske land. For italienere er det vigtigt at gøre ‘una bella figura’, så du kan få masser af inspiration til din egen garderobe ved blot at gå på gaden. En italiener i joggingtøj – no go!

USA er også med

Har du et lidt større rejsebudget og også plads til nye kufferter i budgettet, så du kan have spændende modetøj med hjem fra din modeekspedition, vil vi råde dig til et smut til USA. New York rummer mange spændende designere, hvis kreationer både kan findes på de store, dyre hovedstrøg og i de mere lokale kvarterer, hvor de små studier blomstrer. Du kan både få nyt tøj med hjem i dine kufferter og nye ideer, som du kan omsætte til egne kreationer, hvis du er så heldig, at du kan svinge nål og tråd derhjemme.