5 gode tips til at føle dig godt tilpas med dit tøj

Vi skal alle sammen i tøjet hver dag, og derfor er det et af livets vigtigste elementer. Alligevel er der mange, som går og føler sig utilpas, og det skyldes grundlæggende fejl, som vi ender med at begå. Heldigvis kan du rette op med dem. Nedenfor får du fem gode tips.

Vælg de rette striber

Der er masser af muligheder for at bære både lodrette og vandrette striber med din beklædning. Det handler blot om at du vælger det, der får dig til at føle dig bedst tilpas. Fx er der kvinder med store barme, som ønsker at flytte fokus fra deres brystparti. Hvis du har det på den måde, er det bedst at undgå de lodrette striber. På den anden side kan du netop benytte de vertikale striber til at fremhæve brystpartiet, hvis det er det, som du har lyst til. Mange kvinder vælger at få en brystforstørrelse hos https://motiva.health/dk/ og her er der kun naturligt, hvis de ønsker at fremhæve de nye former.

Pift dit outfit op med stilletter

Det kommer nok ikke som en overraskelse at høje hæle kan få dig til at se højere ud. Mens det ikke er sundt for kroppen at gå i stilletter dag ud og dag ind, kan du føle dig ekstra selvsikker ved særlige lejligheder med et par lækre høje hæle.

Vælg den rette BH

Du ved det sikkert allerede, men det er utroligt vigtigt at du klæder dig på med den rette BH. Men bare rolig, du er ikke den eneste med denne udfordring. Faktisk siges det at 75 procent af kvinder vælger den forkerte BH.

Hvis du vælger en for stor BH, kan du faktisk ende med at skabe en visuel effekt at du har mindre bryster end i virkeligheden. Det skyldes folder og ekstra luft, som opstår, når du ender med den forkerte brysteholder. Sørg derfor for at vælge den rigtige størrelse.

Pas på med brede bælter

Lave personer bør gå efter smalle bælter, når de fx iklæder sig en nederdel, en lækker top og et fint bælte. Hvis du ikke er så høj, og du vælger et bredt bælte, kan du risikere at det ”skærer dig over” i to halvdele. I det tilfælde vil du virke endnu lavere end du allerede er. Gå i stedet efter et smalt bælte, som vil fremhæve din talje på flatterende vis.

Klæd dig på med den samme farve til at virke højere

Du kan skabe en illusion af at du er højere, hvis du holder dit outfit i den samme farve. Her skal du især gå efter at silhuetten er tætsiddende på kroppen, da det alt sammen hjælper med at danne en lang vertikal linje. Ikke alene vil det få dig til at se højere ud, men det vil også byde på et mere gennemført look, når du bruger én farve.