Guide: Vælg den bedste nederdel til dig

Er du i tvivl om, hvilken nederdel der passer bedst til din krop? Nedenfor gennemgår vi de mest populære nederdele, og vi slutter af med at tale om farver på de flotte skørter.

En A-formet nederdel

Hvis dit bredeste punkt på kroppen er dine hofter, vil du stråle i en A-formet nederdel, som passer godt til pæreformede kroppe.

Med denne form for flotte nederdele opnår du, at snittet placerer fokus på din smalle talje, og på samme tid skaber den også en optisk effekt, som får dine hofter til at se smallere ud. Det er alt sammen takket været A-formen på nederdelen, som skjuler dine hofter.

Den højtaljede nederdel

Hvis du ikke er pæreformet, men æbleformet, betyder det, at du sikkert har mest fylde i maveområdet. Her kan du overveje at gå efter en højtaljet nederdel. Dens design med at sidde stramt i livet, og det flyvende skørt er der perfekte snit for personer med en æbleformet krop. Her sørger silhuetten for at skjule den mest brede del af din torso, og flytter fokus til dine flotte ben.

Miniskørt

Kig på din krop og vurder, om du har lige brede skuldre, talje og hofter. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel gå efter en miniskirt. Den lille nederdel vil fremhæve dine former og skabe en mere kurvet silhuet.

Den klassiske blyantnederdel

Klassikeren pencilskirt vil sikkert aldrig gå af mode. Der er mange, som er vilde med denne form for nederdel. Den passer især godt til dig, hvis du både har kurver, men også en smal talje. Den stramtsiddende nederdel fremhæver nemlig timeglasfiguren. Derudover skaber snittet en visuel effekt, som får både ben og lår til at virke smallere.

Hvilken farve skal nederdelen være?

Du kan få nederdele i alle regnbuens farver, og med eller uden mønstre. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du bør vælge, kan du få et godt tip her. Det anbefales at have et klædeskab med 3-5 primære farver. Med andre ord bør du skabe en farvepalet i dit tøjskab med et antal farver, som du kan tælle på en hånd. Når din garderobe byder på beklædning i de samme nuancer, er det meget nemmere at kombinere dagens outfit.

Lidt efter lidt, vil du danne en bedre ide af, hvordan du kan sammensætte dit tøj og føle dig godt tilpas. Selvfølgelig behøver du ikke udelukkende at gå efter de 3-5 farver, og hvis der er en nederdel, top, bluse eller lignende i en anden farve, som du er vild med, så køb den gerne. Men en base med de samme nuancer vil bestemt hjælpe dig med at elske de nederdele og det andet tøj, som du har på.